Tie kaninkoloon alkaa tästä

Podcast: Koodaaminen on naisten ammatti

Provosoivan otsikon alle kätkeytyy totuus: koodaaminen oli alkujaan naisten ammatti. Sitten siitä tuli miesten ala. Mitä tapahtui? Vieraana #mimmitkoodaa-ohjelman koordinaattori Milja Köpsi.

Podcast: Huijarisyndrooma on kettumainen ilmiö

Koodarikuiskaajan uusimmassa jaksossa keskustelua riivaa yksi ainoa kysymys: miten huijarisyndroomasta voi päästä eroon?!? Asiaan liittyvät myös sankarimyytit, marttyyrit, perfektionistit ja nerot.

Podcast: Asiakaspalvelija sanoo jämäkästi ei

Jokainen devaaja on tavallaan asiakaspalvelija. Vaan onko asiakaspalvelija avuton tiskirätti, jonka yli saa jokainen vampyyriasiakas talloa miten huvittaa? 10. jaksossa vieraana WordPressin Relevanssi-lisäosan kehittäjä Mikko Saari.

Podcast: Huipputiimien rakentumista ei voi hallita

Huipputiimissä syntyy kollektiivinen flow ja työn jälki sekä tulokset ovat ennenkuulumattomia. Huipputiimejä ei kuitenkaan osata kaivata organisaatioon, koska valtaosa ei ole koskaan sellaista itse kokenut….

Podcast: Koodarista esiintyjäksi ja kouluttajaksi

Kuinka tapahtuu transformaatio esiintymistä inhoavasta koodarista työkseen kouluttavaksi konsultiksi? Koodarikuiskaajan kahdeksannessa jaksossa on vieraana tavoitteellisesti levoton Marko Suomi.

Podcast: Kuinka hakkeri nukkuu yönsä?

Kenellä on lupa ja kuka pystyy nukkumaan yönsä hyvin, kun maailma on tietoturva-aukkoja täynnä. Koodarikuiskaajan podcastin seitsemännessä jaksossa vieraaksi saapuu Iiro Uusitalo, joka on päivisin Solitan tietoturva-asiantuntija ja iltaisin ja viikonloppuisin valkohattuhakkeri.

Podcast: aiheena tunteet, vieraana Aleksi Lumme

Vuorossa on tymäkkä keskustelu tunteista, itsensä tuntemisesta, (työ)elämästä ja muusta tärkeästä, kun vieraana on Reaktorilla työskentelevä töölöläinen perheenisä, sekä metsästävä esikoiskirjailija Aleksi Lumme.