Blogi

Podcast: Koodaaminen on naisten ammatti

Provosoivan otsikon alle kätkeytyy totuus: koodaaminen oli alkujaan naisten ammatti. Sitten siitä tuli miesten ala. Mitä tapahtui? Vieraana #mimmitkoodaa-ohjelman koordinaattori Milja Köpsi.

Podcast: Huijarisyndrooma on kettumainen ilmiö

Koodarikuiskaajan uusimmassa jaksossa keskustelua riivaa yksi ainoa kysymys: miten huijarisyndroomasta voi päästä eroon?!? Asiaan liittyvät myös sankarimyytit, marttyyrit, perfektionistit ja nerot.

Kysely: Kuinka paha on huijarisyndroomasi?

Kuinka pahasta huijarisyndroomasta kärsit? Tee testi ja vastaa Koodarikuiskaajan kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kiitokseksi tymäkkä kirjakasa.

Podcast: Asiakaspalvelija sanoo jämäkästi ei

Jokainen devaaja on tavallaan asiakaspalvelija. Vaan onko asiakaspalvelija avuton tiskirätti, jonka yli saa jokainen vampyyriasiakas talloa miten huvittaa? 10. jaksossa vieraana WordPressin Relevanssi-lisäosan kehittäjä Mikko Saari.

Tarina, jota tapahtuneesta itselleni sepitän

Jos aivomme saavat päättää, olemme itse jokaisen tarinan tärkein henkilö. Usein tämä tulkinta on kuitenkin väärä. Todellisuutta on hyvä tarkistaa kertomalla oma tarina ja kysymällä, mikä toisen versio tapahtuneesta on.

Podcast: Huipputiimien rakentumista ei voi hallita

Huipputiimissä syntyy kollektiivinen flow ja työn jälki sekä tulokset ovat ennenkuulumattomia. Huipputiimejä ei kuitenkaan osata kaivata organisaatioon, koska valtaosa ei ole koskaan sellaista itse kokenut….

Oliko pomosi Nordic Business Forumissa?

Maanantaipalaverin agenda uusiksi! Jos pomosi oli Nordic Business Forumissa, hänen kanssaan kannattaa juuri nyt ottaa puheeksi seuraavia teemoja, ideoita ja epäkohtia.

Podcast: Koodarista esiintyjäksi ja kouluttajaksi

Kuinka tapahtuu transformaatio esiintymistä inhoavasta koodarista työkseen kouluttavaksi konsultiksi? Koodarikuiskaajan kahdeksannessa jaksossa on vieraana tavoitteellisesti levoton Marko Suomi.

Vakuuta yleisösi seisomalla vakuuttavasti

Olisi tietysti kiva, jos pelkällä puheen sisällöllä olisi väliä. Me emme kuitenkaan luontaisesti luota puhujaan, jonka kehonkieli ei herätä luottamusta ja jonka olemus viestii epävarmuutta. Onni on se, että olemme syntyneet seisomaan vakuuttavasti.