Mitä maksaa?

Koulutukset

Kun koulutetaan soft skills -kategorian asioita, kannattaa kouluttaa vapaaehtoisia, pientä joukkoa, vähän kerrallaan ja usein. Kaikki koulutukseni ovat konkreettisia ja käytännönläheisiä. Kuten yksi koodari palautteessaan sanoi: ”tarpeettomasti todellisuutta sumentava jargon ja mystiikka loistaa poissaolollaan”.

Koulutusten aiheet ovat: vastuunotto, viestintä, palaute, erimielisyydet, itsetuntemus ja tiimityö. Koulutan sekä suomeksi että englanniksi.

Koulutusten hinnat

Kesto: 2,5 h / koulutus
Osallistujamäärä: 3–10 henkilöä
Hinta: 200 €/osallistuja

Jos haluat koulutuksen koko porukalle, eli isommalle kuin 10 hengen tiimille, silloin hinta on 2500 €.

Hinnat sisältävät matkakulut. Hintoihin lisätään alv 24 %. Koulutuksillani on aina tyytyväisyystakuu.

Bundle eli tiiviskurssi 2–8 hengen tiimille

Tiiviskurssille kannattaa laittaa kerralla kokonainen tiimi, paitsi jos tiimi on tolkuttoman iso. Osallistujamäärän olisi hyvä olla korkeintaan 8, jotta saadaan oikeita asioita aikaan.

Tiiviskurssin sisältöaiheet ovat:

  • Kieli viestintävälineenä eli miksi viestintä epäonnistuu
  • Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
  • Neuvottelutilanteiden hallinta
  • Konfliktit ja muut epämukavat kärhämät
  • Tavoitteellinen viestintä eli kannattaako olla onnellinen vai oikeassa

Kurssi koostuu viidestä 2 tunnin tapaamisesta, jotka järjestetään kerran kuussa. Lisäksi jokaiseen sisältöön kuuluu esitehtävä ja purkutehtävä sekä raportti esimiehelle.

Tiiviskurssin hinta on 4500 € + alv 24 %. Hinta sisältää matkakulut. Koulutuksillani on tyytyväisyystakuu.

Keynotet ja muut puheenvuorot

Näkisitpä, kun pääsen puhumaan näistä aiheista isolle lavalle valtavan videotykin loimotukseen. Voin taata, että intohimoa löytyy, mutta onneksi sen vastapainoksi löytyy myös konkretiaa ja kouriintuntuvia esimerkkejä.

Keynote-hinnasto:

Sijainti 1 h
HKI, pk-seutu, TKU, TRE, HML, Lahti 1500 €
Muut kaupungit ja
kylät isojen kaupunkien välissä
2000 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja mahdolliset majoitukset. Hintoihin lisätään alv 24 %. Puheenvuoroillanikin on tyytyväisyystakuu.

Fasilitointi

Kasvukipuja tiimissä, isoja teemoja käsiteltäväksi tai tarvetta puhua vaikeista asioista? Kaipaatko päivän vetäjäksi ulkopuolista innostajaa, joka huolehtii päivän kulusta? Fasilitoin erilaisia keskusteluja ja workshopeja lempeän jämäkästi ja energisen pedantisti.

Päivän pituinen fasilitointi suunnitteluineen maksaa 1500 € + alv. Hinta sisältää matkakulut.

Huom! Vastaan vain fasilitoinnista, en fasiliteeteista. Eli paikan ja tarjoilujen järjestäminen jää tilaavan tahon vastuulle.

Koodarikuiskaaja as a Service

Jos kaipaat järeämpää ja pitkäjänteisempää henkilöstön kehittämistä, on syytä istua alas ja tehdä perusteellinen suunnitelma. Kuukausilaskutteinen koodarikuiskaaja tulee paikan päälle, päivystää digikanavissa, kouluttaa, valmentaa ja fasilitoi  esimiehiä, tiimejä sekä yksilöitä, kunnes tavoitteet on saavutettu. Haaveillaan yhdessä, mihin kaikkeen voimmekaan pystyä!

Tuumasta toimeen

Nakkaa sähköposti osoitteeseen: elisa@koodarikuiskaaja.fi