Mitä maksaa?

Aiheet

Mikä aihe olisi juuri nyt tärkeä, hyödyllinen tai kiinnostava?

Kaikki sisältöni ovat konkreettisia ja käytännönläheisiä. Kuten yksi koodari palautteessaan sanoi: ”tarpeettomasti todellisuutta sumentava jargon ja mystiikka loistaa poissaolollaan”. Esiinnyn sekä suomeksi että englanniksi.

Toteutustapa ja kesto

Mikä toteutus sopii teille parhaiten tai mikä on tapahtuman kesto?

 • Keynote (0,5–1 h) – inspiroiva puheenvuoro, tarinoita, ideoita ja oivalluksia
 • Koulutus (1–2,5 h) – vuorovaikutteinen koulutus, teoriaa, pohdintaa ja tehtäviä
 • Workshop (3–6 h) – ohjattu työpaja, asioiden työstämistä yhdessä oppien

Hinnat

Etätoteutus TKU, TRE, pk-seutu Muu Suomi
Keynote 2800 € 3200 € 3700 €
Koulutus 3200 € 3700 € 4200 €
Workshop 3700 € 4200 € 4700 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja mahdolliset majoitukset. Hintoihin lisätään alv 24 %. Koulutuksillani on aina tyytyväisyystakuu.

Osallistujien kokemuksia koulutuksista ja workshopeista

Tiiviskurssi 2-10 hengen tiimille

Tiiviskurssille kannattaa laittaa kerralla kokonainen tiimi, paitsi jos tiimi on tolkuttoman iso. Osallistujamäärän tulee olla korkeintaan 10, jotta saadaan oikeita asioita aikaan.

Tiiviskurssin sisältöaiheita ovat:

 • Kieli viestintävälineenä eli miksi viestintä epäonnistuu
 • Kysymisen ja kuuntelemisen periaatteet
 • Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
 • Konfliktit ja muut epämukavat kärhämät
 • Luottamuksen rakentaminen ja suhteiden kehittäminen
 • Tavoitteellinen viestintä eli kannattaako olla onnellinen vai oikeassa

Sisältö vaihtelee hieman riippuen siitä, onko kyseessä sisäinen ohjelmistokehitystiimi vai koostuuko tiimi ohjelmistokonsulteista. Kurssi koostuu neljästä 2-3 tunnin koulutuksesta, jotka järjestetään kerran kuussa. Lisäksi jokaiseen sisältöön kuuluu esitehtävä, purkutehtävä ja tunnin reflektiopuhelu sekä raportti esihenkilölle.

Tiiviskurssin hinta

Toteutus Hinta kuukaudessa Kokonaishinta
Etäopetus 3000 € 12 000 €
Lähiopetus Turussa, Tampereella tai pk-seudulla 3500 € 14 000 €
Lähiopetus väliasemilla tai muualla Suomessa 3900 € 15 600 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja mahdolliset majoitukset. Hintoihin lisätään alv 24 %. Tiiviskurssilla on tyytyväisyystakuu.

Osallistujien kokemuksia tiiviskurssista

Strategisen konsultoinnin valmennusohjelma

Tämä 12 viikon intensiivinen valmennusohjelma on suunnattu ohjelmistokonsultille, joka todella haluaa kehittää omia konsultointitaitojaan ja oppia kehittämään asiakassuhdetta strategisesti. Viikkokohtainen työmäärä on maltillinen, mutta mitä enemmän konsultti paneutuu tehtäviin ja sitoutuu tavoitteiden saavuttamiseen, sitä enemmän hän myös ohjelmasta saa. Kokonaisuudella on kolme tavoitetta:

 • Vahvistaa konsultin ja asiakkaan välistä luottamusta ja kehittää asiakassuhdetta.
 • Lisätä konsultin ymmärrystä asiakkaan strategisista tavoitteista ja omasta roolista osana asiakkaan kokonaiskuvaa.
 • Tukea konsultin ja asiakkuusvastaavan välistä työskentelyä, laajentaa ja syventää asiakkuutta sekä miettiä asiakkaan tulevaisuutta asiakkaan tarpeista käsin.

Ohjelman hinta on 4500 € + alv / konsultti.

Fasilitointi

Kasvukipuja tiimissä, isoja teemoja käsiteltäväksi tai tarvetta puhua vaikeista asioista? Kaipaatko päivän vetäjäksi ulkopuolista innostajaa, joka huolehtii päivän kulusta? Fasilitoin erilaisia keskusteluja ja workshopeja lempeän jämäkästi ja energisen pedantisti.

Fasilitointi (3–6 h) suunnitteluineen maksaa 3900 € + alv. Hinta sisältää matkakulut.

Huom! Vastaan vain fasilitoinnista, en fasiliteeteista. Eli paikan ja tarjoilujen järjestäminen jää tilaavan tahon vastuulle.

Koodarikuiskaaja as a Service

Jos kaipaat järeämpää ja pitkäjänteisempää henkilöstön kehittämistä, on syytä istua alas ja tehdä perusteellinen suunnitelma. Kuukausilaskutteinen koodarikuiskaaja tulee paikan päälle, päivystää digikanavissa, kouluttaa, valmentaa ja fasilitoi esimiehiä, tiimejä sekä yksilöitä, kunnes tavoitteet on saavutettu. Haaveillaan yhdessä, mihin kaikkeen voimmekaan pystyä!

Näin Koodarikuiskaaja auttoi Evermadea

”Kun ymmärsin kaipaavani apua ihmisiin ja viestimiseen liittyvissä teemoissa, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä että mihin olla yhteydessä. Koodarikuiskaaja-as-a-service tyyppisen palvelun myötä Elisa vietti Evermadella 1-2 päivää viikossa seuraavat 1,5 vuotta ja voi veljet, että se auttoi. Elisan kanssa kehitimme esihenkilötyötä, loimme prosesseja, laitoimme tiimejämme vähän uuteen uskoon ja loimme huolenpitomalleja ihmisillemme. Vaikutukset näkyvät vielä vuosienkin päästä ja en usko että olisimme yhtiönä siellä missä nyt olemme, ilman Elisan tärkeää panosta noina vuosina. Arvio: 10/10 ja papukaijamerkki.”
– Julius Haukkasalo, toimitusjohtaja, Evermade

”Evermade oli kasvamassa voimakkaasti, ja henkilöstön hyvinvointi teemana oli jäänyt vähän muutosten varjoon. Elisan avulla saimme kirkastettua etenkin esihenkilötyötä sekä turvallisen työpaikan käytäntöjä. Henkilökohtaisesti Elisan apu oli korvaamatonta – sparrailu tiukoissa tilanteissa auttoi tuoretta esihenkilöä valtavasti ja lämpimät aidot kohtaamiset avasivat minulle myös uutta suuntaa omalla työuralla.”
– Kirsi Maijala, Head of People and Culture, Evermade

”Mikään ei ole vaikeampaa, kuin muuttaa yrityksen kulttuuria. Olemme Evermadella vaalineet aina ihmisten hyvinvointia ja jaksamista. Kriittisessä kasvuvaiheessa emme kuitenkaan selvinneet muutoksesta omin voimin ja tämä näkyi ihmisten hyvinvoinnissa. Loimme Elisan avulla koko organisaation huolenpitomallin, jonka avulla saimme oikaistua tilanteen ja luotua uudenlaisen ihmiskeskeisen kasvua kestävän yrityskulttuurin. Työn vaikutukset näkyvät meidän arjessa vielä useiden vuosien ja yrityksen koon tuplaantumisen jälkeenkin.”
– Jaakko Alajoki, CTO, Evermade

Tuumasta toimeen

Nakkaa sähköposti osoitteeseen: elisa@koodarikuiskaaja.fi