Ylen Ina Mikkolan Tilipäivä: Irti huijarisyndroomasta

Hiljattain Ylen Tilipäivä-ohjelmassa oli vieraana koodari Juuso Haapanen ja aiheena oli huijarisyndrooma. Ina Mikkolan Tilipäivässä huijarisyndroomaa käsiteltiin hyvin monipuolisesti. Asiantuntijavieraat kertoivat hyviä näkökulmia huijarisyndrooman selättämiseen, yleisön tuki oli liki käsin kosketeltavaa ja koodarikuiskaajakin piipahti linjoilla videotervehdyksen muodossa. Suosittelen ehdottomasti katsomaan jakson (uudelleen).

Jos haluat syventää televisiojakson aiheita, oppia lisää ohjelmistoalan huijarisyndroomasta ja päästä irti omista huijariajatuksistasi, olen luonut aiheesta neljän tunnin pituisen verkkokurssin. Kurssi koostuu kymmenestä lyhyestä videosta, 60-sivuisesta työkirjasta ja erilaisista konkreettisista tehtävistä. Verkkokurssilla käydään läpi, mistä huijarisyndroomassa on kysymys, miksi meillä on huijariajatuksia ja miten niistä voi päästä eroon. Hanki kurssi itsellesi täältä!

Lisäksi teemasta voi aina tulla juttelemaan Koodarikuiskaajan Slackiin!

Haluatko eroon huijariajatuksista?

Alkaako huijarisyndrooma riittää? Olisiko kiva viettää kokonainen viikko ilman, että tarvitsee jatkuvasti epäillä ja murehtia omaa osaamista? Olen tehnyt sinulle huijarisyndrooma-verkkokurssin.

Katso video

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.