Osallistujien kokemuksia koulutuksista ja workshopeista

”Elisa piti meille erinomaisen viestintäkoulutuksen, jossa oli juuri sopiva sekoitus teoriaa ja keskustelua. Erityisesti pidimme siitä kuinka käytännönläheinen hänen lähestymistapansa oli.”
– Henri Meltaus, Webscale

”Elisan koulutukset saavat ajattelun heräämään, innostavat ja tarjoavat hyvin konkreettisia työkaluja aiheistaan. Voin suositella niitä lämpimästi kaikille, jotka ovat tekemisissä toisten ihmisten ja erityisesti asiakkaiden kanssa. Tilaajan näkökulmasta yhteistyö on sujuvaa ja selkeitä kokonaisuuksia on helppo tarjota henkilöstölle.”
– Markus Mäkelä, Insta Advance

”Elisa on vuosien varrella pitänyt Silo AI:n työntekijöille useampia koulutuksia huijarisyndrooman ja itsensä johtamisen teemojen ympärillä. Elisalla on kyky räätälöidä sisällöt juuri asiakkaan kontekstiin sopivaksi ja hänen ymmärryksensä konsulttiorganisaation toiminnasta on arvokas tekijä. Lisäksi yhteistyöpalaverit Elisan kanssa tuovat varmasti energiaa, lämpöä ja naurua päivään eli koulutusta järjestävälle taholle lopputulos on win-win.”
– Aliisa Holkko, Silo.AI

”Olemme olleet todella tyytyväisiin kaikkeen yhteistyöhön Koodarikuiskaajan kanssa. Ostamamme työpajat, koulutukset ja keynotet ovat kaikki olleet erittäin laadukkaita toteutuksia ja antaneet konkreettisia eväitä käytännön tekemiseen!”
– Anssi Ketopaikka, Witted Megacorp

”Elisa on järjestänyt useamman koulutuksen Taisteella ja koulutustoiveista keskusteltaessa Elisan nimi nousee uudelleen ja uudelleen esille – niin pidetty kouluttaja hän talon sisällä on. Itse olen päässyt sekä osallistumaan koulutuksiin, että toimimaan yhteyshenkilönä niitä järjestettäessä. Kouluttajana Elisa on lämmin, inspiroiva, osallistujat huomioiva ja kannustaa hyvällä tavalla jokaista haastamaan itseään.”
– Laura Pohjola, Taiste

”Webinaariaihe oli kiinnostava ja Elisa veti webinaarin tosi ammattimaisesti, joten esitystä oli ilo seurata. Sisältö oli mielestäni hyödyllistä ja ajatuksia herättävää. Sellaista ihmisläheisempää asiaa, josta puhutaan liian vähän ainakin tällä alalla, ja luultavasti työelämässä muutenkin. Suosittelen lämpimästi!”
– Mikko Paltamaa, Koodia Suomesta ry

”Erinomainen koulutus siinäkin mielessä, että saatu oppi auttaa sekä työelämässä että sen ulkopuolella. Huomaan kyttääväni koko ajan tilanteita, joissa voin siirtää opittua teoriaa käytäntöön.”
– workshop-osallistuja, Taiste