Podcast: Huono etäpalaveri on turha, ryhditön ja oletuksia täynnä

Leave meeting. Join meeting. Väliin jää hädin tuskin kolmen lataushyrrän pyörähdyksen pituinen henkinen siirtymäaika, fyysisesti ei sitäkään. Kun on n+1 kertaa hypellyt päivän aikana etäpalaverista toiseen, saattaa lopulta ruudun ääressä istua lamaantunut ja loppuun puristettu ihmisolento. Vaan ei aina, eikä kaikkialla!

Mikä tekisi etäpalavereista parempia? Miten käy kohtaaminen digivälineillä? Kuinka pidetään homma hallussa hybridikokouksissa? Entä miten kokous voi mennä vihkoon jo kutsumisvaiheessa? Kysymyksiin tarttuu virallinen etäkokousmies, Grape Peoplen virtuaalifasilitaattori Jonas Rajanto.

Onko mutella? Kuuluuko ääni? No nyt kuuluu!

Kasvokuvassa Jonas Rajanto

Jakson vieras

Jonas Rajanto

Jonas on virtuaalifasilitoinnin valmentaja, joka pelastaa ihmisiä huonoilta etäkokouksilta. Käytännössä työ on sosiaalipsykologian yhdistämistä teknologiaan, olipa se sitten Teams, Zoom tai Google Meet, Flinga, Padlet tai Mentimeter ja joskus Miro tai Howspace. Horisontissa siintää jo next level: tapaamiset ja työpajat virtuaalitodellisuudessa. Toistaiseksi vr-iloittelu rajoittuu kuitenkin Beat Saberissa huitomiseen. Jonas ei myöskään malta odottaa isäksi tulemista ja muuttamista unelmien kotitilalle lähelle kaupunkia.

Twitterissä: @VirtualJonas
LinkedInissä: Jonas Rajanto
Facebookissa: Virtual Facilitation Finland – verkkotilaisuuksien vetäjät
Töissä: Grape People

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.