Podcast: Oletukset ovat huonosti kommunikoituja odotuksia

Odotustenhallinta on näppärä termi, joka aiheuttaa päässä pienen oikosulun. Miten odotuksia muka voi hallita? Nehän ovat oman vaikutuspiirin ulottumattomissa! Hallinnan sijaan kyse onkin enemmän siitä, kuinka kuuntelemalla, ymmärtämällä ja kommunikoimalla asiat saadaan päivänvaloon käsiteltäväksi.

Jakson vieraana on SOK:n QA-linjaorganisaation vetäjä Sami Söderblom, joka on opetellut hallitsemaan odotuksia – ulkoisia, sisäisiä, omia ja muiden. Jaksossa keskustellaan erilaisista odotustyypeistä, odotustenhallinnan työkaluista sekä minuutin, vartin ja tunnin pöllöistä.

Suuntaa tänne odotuksinesi!

Kasvokuvassa Sami Söderblom

Jakson vieras

Sami Söderblom

Sami on Suomen johtavia asiantuntijoita tutkivan ja asiayhteysvetoisen testauksen saralla. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus testauksen ja laadunhallinnan toteuttamisesta ja johtamisesta yli 20 eri liiketoiminta-alueella. Sami on myös pidetty esiintyjä, palkittu kirjoittaja sekä perustaja ja yhteisöaktiivi Ohjelmistotestaus ry:ssä. Parhaillaan hän saattaa SOK:ta uljaaseen, digitaaliseen tulevaisuuteen sekä toimii valmentajana yrityksensä Happy Monkeyn kautta. Odotustenhallintaa hän harjoittaa paitsi työssään myös kotonaan Söderkullassa.

LinkedInissä: Sami Söderblom
Töissä: @SOK
Töissä myös: @Happy Monkey

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.