Podcast: Itseoppineiden ja uranvaihtajien asema ohjelmistoalan rekrytoinnissa

Jakson otsikko jatkuu näin: itseoppineiden ja uranvaihtajien asema ohjelmistoalan rekrytoinnissa ei ole sen huonompi kuin muidenkaan junioreiden. Valitettavasti tilanne on kuitenkin se, että junioreiden asema ohjelmistoalan rekrytoinnissa ei ole pelkkiä yksisarvisia ja sateenkaaria. Ilman kokemusta työtä on edelleen vaikea saada ja ilman työtä on vaikea saada kokemusta.

Samaan aikaan kun koko ala pohtii, miten junioreita saataisiin lisää töihin, myös yksilöllä on mahdollisuus vaikuttaa. Omien verkostojen hyödyntäminen, oman osaamisen tuotteistaminen ja omien projektien tekeminen ovat kaikki tapoja erottua ja tulla valituksi.

Paneutukaamme!

Kasvokuvassa Marko Nissilä

Jakson vieras

Marko Nissilä

Marko on suorittanut liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon ja tehnyt töitä kansainvälisen myynnin ja rekrytoinnin parissa Iso-Britanniassa Frank Recruitment Groupilla keskittyen IT-sektorin asiakkuuksiin. Viimeiset kolme vuotta hän jatkanut Suomessa Teamitillä IT-alan rekrytointien ja myynnin parissa. Hänen ohjenuoransa on: ”aina voi kehittää ja parantaa omaa tekemistä”.

LinkedInissä: Marko Nissilä
Töissä: @Teamit

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.