Podcast: Coach aukoo kysymyksillä tietä kohti ratkaisua

Kun laittaa Adlibriksen kirjahakuun sanan coach, saa 9544 tulosta. Kun laittaa LinkedInin ihmishakuun sanan coach ja rajaa hakutulokset Suomeen, saa 24 000 osumaa. Luvut sisältävät paitsi urheilumaailman coachit, myös lukuisat life coachit, business coachit, mental coachit ja agile coachit. Itse termi ”coach” on täysin suojaamaton, eli sitä voi käyttää hyvinkin villisti.

Alati kasvavan tarjonnan selittää se, että coacheille ja valmentajille on kysyntää. Ihminen onnistuu ajautumaan merkittäviin jumeihin omilla tehdasasetuksillaan. Taitavana ajattelukumppanina coachilla on mahdollisuus auttaa ihmistä ylös kuopasta ja eteenpäin. Coachin ammattia jaksossa avaa Brain Based Coachingia edustava Arto Miekkavaara.

Valmiina? Menoksi!

Kasvokuvassa Arto Miekkavaara

Jakson vieras

Arto Miekkavaara

Arto on NeuroLeadership Finlandin valmentaja, konsultti ja coach, jota kiinnostaa erityisesti aivojen ja mielen kiemurat: miten näennäisen pienillä muutoksilla voi olla yllättävän suuri myönteinen vaikutus aikaansaamiseen, oppimiseen ja yhdessä onnistumiseen. Vähäisen vapaa-aikansa neljän lapsen isä viettää mieluiten nukkuen.

LinkedInissä: Arto Miekkavaara
Töissä: NeuroLeadership Finland

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.