Podcast: Tunti on hassu mittayksikkö luovalle työlle

Kun haluaa saada asioita aikaan, on hyvä hieman tarkastella omia aikaansaamisen tapoja. Tunneissa on nimittäin eroja. Mitä luovempaa aivotyötä on tehtäväksi, sitä merkittävämpää on se, milloin ja millaisissa olosuhteissa työhön tarttuu.

Etenkin jos sattuu olemaan toimitusjohtaja, graafinen suunnittelija, ohjelmistokehittäjä sekä musa- ja äänipuolen tekijä samassa paketissa. Silloin asioiden aikaansaaminen muuttuu keskeisen tärkeäksi taidoksi. Miten tämän kaiken ehtii tehdä normaalin työajan puitteissa? Aiheesta kertomaan saapuu Fakiirimedian Hape Haavikko.

Pidä tauko, paina play!

Kasvokuvassa Hape Haavikko

Jakson vieras

Hape Haavikko

Hape Haavikko työskentelee digitaalisen viestinnän parissa Fakiirimedia- ja Locationews-yrityksissä. Hattu vaihtelee projektin mukaan taiteilijan baskerista nörtin foliohattuun, ja aika usein molemmat ovat päässä yhtä aikaa. Perushommien ohella Hape myös kouluttaa sekä puuhaa musahommia Fakiiri Audio -äänitysstudiolla ja Brooke Logans -orkesterin kanssa. Vapaa-ajalla Hape harrastaa veganismia, korealaista turpaanvetoa, maailmanparannusta sekä murhatapposimulaattoreita PlayStationilla.

Facebookissa: Hape Haavikko
Töissä: Fakiirimedia, Fakiiriaudio ja Matkailukartta
Hapen bändit: The Spyro ja Brooke Logans

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.