Podcast: Teemme yhä tehokkaammin kokonaan vääriä asioita

Valtarakennetta ei ole tehty muuttumaan. Tehokkuus ja resilienssi eivät asu samassa organisaatiossa. Ketteryys ei lisää tiimin tehokkuutta. Valta- ja professio-ohjautuneissa palveluorganisaatiossa syntyy häiriökysyntää. ”Hyvät IT-järjestelmät” sementoivat organisaation huonot toimintatavat vuosikausiksi. Teemme alati tehokkaammin asioita, joita ei alkuunkaan kannattaisi tehdä. 🤯

Goforen johtavan konsultin, Hermanni Hyytiälän, vierailu Koodarikuiskaajan podcastissa räjäytti aivoni. Keskustelu pyöri valtarakenteiden, muutosherkkyyden, tehokkuuden, systeemiajattelun sekä asiakkaan nominaalisen arvon ympärillä. Mietittiin toki myös sitä, miten lapset saa syömään vapaaehtoisesti salaattia. Jaksossa tipahdetaan syvään päätyyn ja uidaan reippaasti vastavirtaan.

Snorkkeli päähän ja molskis!

Kasvokuvassa Hermanni Hyytiälä

Jakson vieras

Hermanni Hyytiälä

Hermanni toimii johtavana konsulttina Goforella. Hän on erikoistunut organisaatioiden kyvykkyyden parantamiseen auttamalla päättäjiä tekemään parempia asioita. Hemanni asuu perheensä kanssa Jyväskylässä ja harrastaa intohimoisesti kestävyysurheilua – sekä tekee norjalaishiihtäjien super raskaita kotijumppia YouTubesta.

Twitterissä: @hemppah
LinkedInissä: Hermanni Hyytiälä
Töissä: Gofore

Yksi kommentti

  1. Tässä oli tärkeä sanoma !
    Alustajaa ja vetäjää, molempia, oli kiva kuunnella !
    Kotiläksyt oli huolellisesti tehty molemmilla.

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.