Podcast: Ohjelmistoala houkuttelee uranvaihtajia – ja syystäkin

Uranvaihtajista puhutaan kyllä, mutta millainen temppu se noin niin kuin käytännössä oikeasti on?  Kannattaako muka enää ruveta, voiko sitä tavallinen ihminen sellaista edes miettiä ja mitähän siitä oikein sitten tulisi? Jakson perimmäinen sanoma on, että kannattaa kyllä. Jos vielä hankkii uravaihdoksen tueksi mentorin, tekee muutosta yhdessä muiden kanssa ja muistaa pyytää apua, niin onnistuminen on todennäköisempää.

Jaksossa on vieraana Twig the Code ry:n perustaja, itseoppinut uranvaihtaja Susanna Kyllönen Mehiläiseltä. Lisäksi kuulemme kommentit 12 viikon pikakurssin käyneeltä Rosa Kaukolta, AI-alalle uraevoluution myötä saapuneelta Ulla Kruhse-Lehtoselta sekä Hive Helsingistä valmistuneelta Heikki Huhtaselta.

Tuumasta toimeen!

Kasvokuvassa Susanna Kyllönen

Jakson vieras

Susanna Kyllönen

Susanna on Twig the code -yhdistyksen perustaja ja ohjelmistokehittäjä. Twig the Code -yhdistyksen tavoitteena on innostaa lisää naisia ohjelmistoalalle, madaltaa kynnystä naisten ohjelmisto-opintojen aloittamiselle ja täten myös lisätä alan diversiteettiä. Ohjelmistokehittäjänä Susanna toimii Mehiläisellä, jossa hänen tiiminsä vastuulla on tuottaa parhaat mahdolliset työkalut työterveyden hoitajille ja lääkäreille.

LinkedInissä: Susanna Kyllönen
Instagramissa: @susanna_kyllonen
Twitterissä: @susannakyllonen
Internetissä: Twig the code
Töissä: Mehiläinen

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.