Podcast: Monimuotoisuus syntyy mukaan ottamisesta

Monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja mukaan ottaminen (diversity, equity, inclusion, DEI). Monimuotoisuuskeskustelu pyörii paljon rekrytoinnin ympärillä (niin tässäkin podcastissa) ja mietitään, pitääkö diversiteettiä hankkia vain diversiteetin vuoksi. Mutta mitä jos koko aihetta lähestyisi enemmän mukaan ottamisen näkökulmasta?

  • Onko työpaikkamme sellainen, että eri taustoista olevat osaajat haluaisivat tänne töihin?
  • Millaista täällä olisi olla töissä ihmisellä, joka poikkeaa enemmistöistä tavalla tai toisella?
  • Miten voisimme purkaa tiedostamattomia monimuotoisuuden esteitä?

Aiheesta keskustelevat kanssani kansainvälisen ohjelmistokonsultointifirman, Riimu Solutionsin, toimitusjohtaja Ville Saarinen sekä DEI-asiantuntija Sara Salmani.

Hengitä syvään ja paina play!

Jakson vieraat

Kasvokuvassa Sara Salmani

Sara Salmani

Sara on palkittu DEI -asiantuntija sekä markkinoinnin ja viestinnän osaaja. Hän kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita monimuotoisuuden, inklusiivisuuden ja yhdenvertaisuuden tärkeydestä. Sara laajentaa yleisön ymmärrystä muun muassa monimuotoisuuden edistämisestä, tiedostamattomien ennakkoluulojen tunnistamisesta sekä inklusiivisen markkinoinnin hallitsemisesta.

Instagramissa: @sarazsalmani
Internetissä: sarasalmani.com

Kasvokuvassa Ville Saarinen

Ville Saarinen

Ville on Riimun toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Pääosan työurastaan Ville on viettänyt kansainvälisen myynnin parissa ja viimeiset vuodet hän on toimitusjohtajan roolissa saanut oppia, miten liiketoiminnan muut osa-alueet toimivat. Työpäivät menevät yrityksen toiminnan kehittämisen parissa, johon kuuluu myös pääosin kansainvälisistä asiantuntijoista koostuvan työyhteisön kulttuurin kehittäminen. Villen vapaa-aika menee golfatessa, mökkeillessä ja ulkoillessa.

LinkedInissä: @Ville Saarinen
Töissä: @RiimuSolutions

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.