Podcast: Itsemyötätunto ei tee veteläksi

”Enhän minä nyt voi itsekritiikistä luopua, koska silloin minusta aivan vääjäämättä tulee… totaalisen veltto vätys!” Näin kertoo minun sisälläni järkähtämätön ääni, joka uskoo, että kyllä kunnon kuri sentään ihmisen tiellä pitää. Tutkimusten valossa jopa kolme neljästä kanssakulkijasta kuuntelee samanlaista tuomaria päivästä toiseen.

Mutta mitä jos asia ei olekaan niin? Mitä jos itsemyötätunto onkin avain myönteiseen elämään? Mitä jos itsemyötätuntoiset ihmiset saavat enemmän aikaan, oppivat virheistään ja kohtaavat haasteita ketterämmin? Mitä jos itsemyötätunto voi tehdä ihmisestä paremman koodarin?

Teemaa kanssani pohtii Itsemyötätunto ja Irti itsekritiikistä -kirjojen kirjoittaja Ronnie Grandell.

Paina pehmeästi play!

Kasvokuvassa Ronnie Grandell

Jakson vieras

Ronnie Grandell

Ronnie on työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija, joka on erikoistunut myötätuntokeskeiseen terapiaan. Hän on kirjoittanut kirjat Itsemyötätunto ja Irti itsekritiikistä. Työterveyspsykologin työn lisäksi Ronnie kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta. Ronnie asuu Kaarinassa vaimonsa Susannan ja 4-vuotiaan poikansa Linuksen ja vuoden vanhan tyttärensä Livian kanssa. Tärkeitä asioita Ronnielle ovat aika perheen kesken, musisoiminen, kuntoilu ja uteliaisuus uusien asioiden äärellä.

Töissä: @Mehiläinen
Internetissä: Itsemyotatunto.com
Instagramissa: @itsemyotatuntoa

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.