Podcast: Entä jos saisitkin käyttää työssäsi vahvuuksiasi?

Mitä jos tiimit rakennettaisiin niin, että kiinnitettäisiin huomiota siihen, millaisia työpersoonia tiimiin tarvitaan? Mitä jos substanssiosaamisen lisäksi haalittaisiin erilaisia pehmeitä taitoja ja luonteen vahvuuksia? Mitä jos roolia täytettäessä mietittäisiin, millaista tyyppiä tehtävä kaipaa?

Rekrytoinnissa on jo kauan tehty kaikenlaisia soveltuvuuskokeita ja persoonallisuustestejä. Ework Group halusi tuoda ketterällä ja kevyellä tavalla pehmeät taidot ja työpersoonan soveltuvuuden myös osaksi konsultointiprojekteja ja niin syntyi Workstyles -profiili. Mistä on kyse ja miten se toimii?

Siitä ja tuosta!

Jakson vieraat

Kasvokuvassa Susanna Kekäläinen

Susanna Kekäläinen

Susanna toimii Ework Groupilla Business Operations Partnerina. Hän jaksaa innostua aina uudestaan työnteon malleista ja erilaisista työurista, sekä korostaa inhimillisyyttä ja pehmeyttä kovien numeroiden takana. Eworkilla Susanna on monessa mukana, kuten viimeisimpänä EDI-ryhmässä (Equity, Diversity & Inclusion). Hän on opiskellut kuubalaisia tansseja vuosikaudet ja suosittelee niitä lämpimästi muillekin etenkin kylmien talvikuukausien keskellä.

LinkedInissä: Susanna Kekäläinen
Töissä: @Ework Group

Kasvokuvassa Miika Nykänen

Miika Nykänen

Miika työskentelee Ework Groupilla Team Managerina monenlaisissa rooleissa ja tehtävissä. Hän on työvoima-asioiden asiantuntija ja prosessimies. Työn ohella hänen rooleihinsa kuuluvat myös perheenisä ja Fortnite-pelaaja (PC).

LinkedInissä: Miika Nykänen
Töissä: @Ework Group

Vai mitä mieltä oot?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.